Club

Despre Noi

  Suntem o familie in cadrul clubului care s-a nascut in 2007 din dorinta de a face performanta, care se angajează să ofere jucătorilor de toate vârstele abilitatea de a participa la o atmosferă pozitivă, prietenoasă și relaxată.
 De la minim 6 ani pana la seniori , oferim un mediu sigur și susținut în care jucătorii învață și dezvoltă nu numai aptitudinile individuale, ci și principiile importante ale jocului în echipă și ale sportului.

C.s. Milanneto are o istorie mândră și recunoaște rolul important pe care îl joacă în comunitatea noastră locală. Suntem, de asemenea, susținuți de un grup de sponsori, care fac parte integrantă din familia noastra.

Misiunea Noastra

C.S Milanneto promovează participarea individuală și de echipă cu convingerea că, la fel cum este învățat jocul de fotbal, există multe alte lecții de viață valoroase și abilități precum încrederea, respectul, munca în echipă, disciplina, comunicarea, conducerea, motivația, etica muncii puternice, competitivitatea, Abilitatea de a face față presiunii, de a rezolva conflictele, de a răspunde la eșec și de importanța exercitării în menținerea unui stil de viață sănătos.
C.S Milanneto oferă un mediu distractiv și sigur pentru ca aceste calități să fie învățate și extinse si dorește promovarea cât mai multor jucatori in fotbalul de performantă !

Istoria Clubului

2016-2017 Campioni  Liga a IV a   – Seniori

2017 Campioni – Turneul international de la Grenoble , Franta  – grupa 2001

2016-2017  Campioni  – grupa 2009

Sponsori